fbpx

Apariții Grow Up Romania în mass-media

Ne bucurăm de fiecare dată când cineva din presă sau din sfera bloggingului vrea să afle mai multe despre noi și să popularizeze proiectele Grow Up Romania. Am strâns în acest articol aparițiile noastre de până acum și sperăm să îl actualizăm cât mai des de acum încolo.

 

Octombrie 2018 – interviu EduPedu, despre cum odată deveniți părinți, am observat orașul cu alți ochi. Urmat de promovarea proiectului „Reguli de siguranța pentru corpul copilului meu” în Decembrie 2018.

August 2018 – interviu în Revista Unica (online) despre cum a pornit inițiativă noastră civică, despre proiectele noastre și provocările întâlnite, despre problemele părinților în spațiile urbane și soluțiile pe care noi le propunem.

August 2018 – articole de promovare a campaniei „Strânge după câinele tău” în Revista Margot, și pe blogul Cel mai bun tata.

Iunie – Iulie 2018 – apariții pe blog-uri personale: Back to Romania, Praf de Stele.

Iunie 2018 – IQads – articol complet aici (varianta PDF) pentru cei care nu sunt abonați.

Octombrie 2017 – Kanal D

Kanal D analizează problema circulației pietonilor din București, în special a părinților cu copii în cărucioare și prezintă abordarea Grow Up Romania, prin vocea colegei noastre Alma.

Dacă doriți să vedeți întreaga ediție a emisiunii în care am fost prezenti o puteți face aici.

 

Septembrie 2017 – Pro TV

Știrile Pro TV au popularizat proiectul nostru – Cursa de Obstacole Urbane, în care ne-am bucura nespus să vă implicați.

 

 

Septembrie 2017 – Haute Culture

În cadrul Târgului de Inițiave Cetățenești, Haute Culture a stat de vorba cu Dana, fondator al Grow Up România. Vă invităm și pe voi să aflați mai multe despre ce înseamnă inițiativa noastră.

Cei care au copii se intreaba de ce nu Grow up Romania? E un chin sa-ti plimbi copilul pe strazile fara trotuar.

Posted by Perspektiva on Saturday, 30 September 2017

 

 

Mai 2017 – Kinder Trips

Kinder Trips ne-au încurajat și ne-au promis sprijin într-un articol analiză legat de tipurile de locuri de joacă din București.

Update: Noiembrie 2017 – Miruna de la Kinder Trips a surprins și un pic din povestea de început a proiectului Grow Up Romania în acest articol despre Iarmaroc Zen – Iarmarocul Părinților și Copiilor.

Share: