fbpx

Reamenajarea unui loc de joacă „dintre blocuri”

În București sunt destul de multe spații de joacă între blocuri. Nu le știm încă numărul exact, însă sunt spații frecventate zilnic de zeci de copii în lipsa unui parc în apropiere sau altor locuri de petrecere a timpului liber. Din păcate multe dintre ele sunt vandalizate și murdare, reprezentând un pericol pentru copii.

În Martie 2017 ne-am mobilizat 3 familii vecine și am trimis cu toții sesizări privind nereguri legate de igienă, siguranță și aspect pentru un spațiu de joacă de pe Aleea Mozaicului, Sector 2.

Acțiuni și durata lor:
24 Februarie 2017 – am trimis sesizare și cerere de informații de interes public către [email protected] și [email protected]
27 Februarie 2017 – am primit nr. de înregistrare de la [email protected]
28 Februarie 2017 – am primit răspuns de primire a cererii de informații de interes public de la Administrația Domeniului Public București
20 Martie 2017 – au sosit echipe de curățenie care au venit și vopsit gardul de sârmă, o parte din bănci, au reparat și înlocuit coșurile de gunoi și un leagăn.
21 Martie 2017 – cei de la ADP Sector 2 confirmă datele de contact pentru sesizări: Tel: 021 252 77 89, Email: [email protected]
22 Martie 2017 – am primit confirmarea soluționării parțiale și planurile pentru pașii următori
Iunie 2017 – este schimbat gardul de sârmă cu unul de lemn, frumos colorat

Implică-te și tu:
Dacă întâlnești probleme similare în locurile de joacă pe care le frecventezi cu cei mici (murdărie, echipamente stricate), poți să folosesti modelul de sesizare de mai jos. Durează doar 5 minute să o completezi și să o trimiți pe email către Primăria și ADP-ul de sector de care aparține spațiul respectiv. Împreună putem schimba lucrurile în bine!

DOWNLOAD MODEL SESIZARE (format .docx)

Încurajăm să vă mobilizați mai multe familii atunci când sesizați nereguli si le transmiteți catre autorități – faceți poze, atașați-le sesizărilor. Noi am fost surprinși atât telefonic cât și pe email să găsim multă disponibilitate.

Se poate!

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Share: