fbpx

Curățenie în locurile de joacă din Orășelul Copiilor

Odată cu topirea zăpezii au reieșit la suprafață mucegaiul și murdăria din locurile de joacă din Parcul Orășelul Copiilor, Sector 4, București. Așa că am făcut multe poze și am trimis o sesizare către Primăria S4.

Acțiuni și durata lor:
21 Feb 2017 – am trimis sesizarea către [email protected]
23 Feb 2017 – am primit nr. de întregistrare
28 Mar 2017 – sesizarea a fost transmisă de Primăria S4 către ADP S4
…am așteptat…
22 Mai 2017 – am primit confirmarea soluționării

Ulterior am întrebat cum putem îmbunătăți procesul. Având in vedere ca a durat aproape 1 luna până Primăria S4 a trimis către ADP S4 sesizarea, ni s-a recomandat să trimitem email-urile direct către Administrația Domeniului Public (ADP) S4, la adresa [email protected].

Implică-te și tu:
Dacă întâlnești probleme similare în locurile de joacă pe care le frecventezi cu cei mici (murdărie, echipamente stricate), poți să folosesti modelul de sesizare de mai jos. Durează doar 5 minute să o completezi și să o trimiți pe email către Primăria și ADP-ul de sector de care aparține spațiul respectiv. Împreună putem schimba lucrurile în bine!

DOWNLOAD MODEL SESIZARE (format .docx)

Lăsăm mai jos cateva poze înainte și după. Se poate!

Gânduri post-acțiune:
Ceea ce nu am înțeles este de ce această acțiune nu s-a desfășurat corect din toate punctele de vedere: de ce nu au fost reparate echipamentele de joacă și de ce nu s-au curățat/șlefuit căsuțele înainte să fie vopsite. Ne bucurăm că acum este curat și îngrijit, însă și detaliile contează. Dacă tot sunt cheltuiți niște bani și resurse, de ce să nu fie totul ca la carte?

Share: