fbpx

Refugiu de tramvai fără obstacole

Odată cu lansarea campaniei Obstacole Urbane am început să fim mult mai atenți pe unde circulăm și să semnalăm neregulile întâlnite. În stația de tramvai de lângă Mall Vitan ne-am lovit, la propriu, de un stâlp. Acesta era amplasat în mijlocul refugiului, făcând trecerea cu un cărucior de copii aproape imposibilă.

Deoarece erau mai multe nereguli în acea zonă am făcut o sesizare către Primăria Sector 3.

Acțiuni și durata lor:
7 Septembrie 2017 – Am primit număr de înregistrare pentru sesizarea către Primăria Sector 3 [email protected]   poze trimise cu problemele din zona Mall Vitan: stâlp și coș de gunoi pe refugiul de tramvai care fac imposibilă trecerea cu căruciorul, bordura foarte înaltă în dreptul trecerii de pietoni.
5 Octombrie 2017 – am primit un email de la RATB ([email protected]) care se angajează să rezolve problema până pe 15 ale lunii.
7 Noiembrie 2017 – am fost în „inspecție” și ne-am bucurat să vedem că RATB s-a ținut de promisiune și a mutat stâlpul. Același lucru s-a întâmplat și la stația din sensul opus. Se poate!

Încă așteptăm un răspuns de la S3 legat de bordurile înalte. În noul serviciu S3 de urmărire a sesizărilor aceasta problemă apare ca înca „în lucru”.

Implică-te și tu:
Dacă întâlnești probleme similare în drumurile pe care le frecventezi cu cei mici (gropi, stâlpi, gunoaie și alte obstacole), poți să folosești modelul de sesizare de mai jos. Durează doar 5 minute să o completezi și să o trimiți pe e-mail către Primăria și ADP-ul de sector de care aparține trotuarul respectiv. Împreună putem schimba lucrurile în bine!

DOWNLOAD MODEL SESIZARE (format .docx)

Share: