fbpx

Asfaltarea aleilor din Parcul Tineretului

Cu toții știm starea precară a aleilor din Parcul Tineretului din București, Sector 4. Aleile sunt o adevărată cursă cu obstacole în special pentru părinții care împing cărucioare cu copii, dar și pentru copiii cu patine cu rotile sau trotinete, sau cei care aleargă în jurul lacului. Aceaste probleme persistă de ani buni deja, suntem intrigați că nu se rezolvă. Mai ales că este un parc central, frecventat de foarte multe persoane.

Așadar am început să depunem sesizări în direcția asta. Ne dorim asfaltarea corespunzătoare a aleilor din Parcul Tineretului pentru a ne plimba civilizat, în siguranță, prin acest parc.

Acțiuni și durata lor:
17 Noiembrie 2017 – Am trimis sesizari către ALPAB [email protected] și către PMB pe site-ul oficial și am primit nr. de înregistrare de la ambele.

Implică-te și tu – trimite o sesizare!
Pentru că șansele ca o problemă să se rezolve cresc atunci când sunt mai mulți oameni afectați, poți să folosești modelul de sesizare de mai jos și să te alături proiectului nostru. Durează doar 5 minute să o completezi și să o trimiți pe email către ALPAB la [email protected] și către PMB la [email protected]. Împreună putem schimba lucrurile în bine!

DOWNLOAD MODEL SESIZARE (format .docx)

Share: